İngiltere’de Eğitim İçin Öğrenci Vizesi Alma Bütün vize başvurusu yapacak olan kişilerin parmak izlerini vermek ve dijital fotoğraflarını çektirmek için Vize Başvuru Merkezlerine bizzat başvurmaları gerekmektedir. İngiltere’de 6 aydan uzun süreli eğitimi düşünenler kısa süre kaydı yaptırıp İngiltere’de vize uzatmayı beklemektense 6 aydan uzun süreli vize için başvuru yapmaları önerilir.…
İNGİLTERE HAKKINDA BİLGİLER ADI:   BÜYÜK BRİTANYA VE KUZEY İRLANDA BİRLEŞİK KRALLIĞI BAŞKENTİ: LONDRA(EN BÜYÜK ŞEHRİ) RESMİ DİL(LER)İ:  İNGİLİZCE, GALCE, İRLANDACA, İSKOÇ DİLİ YÖNETİM BİÇİMİ: MONARŞİ KRALİÇE:  II. ELİZABETH BAŞBAKAN:  DAVID CAMERON ULUSAL GÜNLER Union of the Crowns   24 Mart 1603 Acts of Union 1 Mayıs 1707 Act of Union  1 Ocak 1801 Anglo- Irish Treaty 12 Nisan 1922…
LONDRA İngiltere’nin ve Birleşik Krallıkların başkenti olan Londra, üç yüzü aşkın farklı dilin konuşulduğu aynı zamanda dünyanın en önemli iş ve finans merkezlerinin bulunduğu bir şehirdir. Yaklaşık 8 milyon nüfusa sahip şehir, Avrupa Birliği’nin ikinci kalabalık kentidir. Görülmesi gereken en önemli turistik merkezlerinden bazıları Tower Bridge, Parlamento Binası, Buckingham Sarayı,…
İngiltere’de almayı düşündüğünüz eğitimin süresine bakılmadan verilen öğrenci ziyaretçi vizesinin geçerlilik süresi 6 ay’ dır. Birleşik Krallık’ta 6 aydan daha uzun süreli eğitim almayı amaçlıyorsanız TIER 4 vizesi almalısınız. Eğer eğitiminiz 6 ile 11 ay arasındaysa Uzatılmış Öğrenci Ziyaretçi vizesine başvurabilirsiniz. Vize işlemleri görüşmeleri sırasında görevliler kişinin eğitim giderlerini karşılayabileceğini…
JoomShaper