İngiltere Vizesi

26 Aralık 2013
Published in İngiltere Rehberi

İngiltere’de almayı düşündüğünüz eğitimin süresine bakılmadan verilen öğrenci ziyaretçi vizesinin geçerlilik süresi 6 ay’ dır. Birleşik Krallık’ta 6 aydan daha uzun süreli eğitim almayı amaçlıyorsanız TIER 4 vizesi almalısınız. Eğer eğitiminiz 6 ile 11 ay arasındaysa Uzatılmış Öğrenci Ziyaretçi vizesine başvurabilirsiniz. Vize işlemleri görüşmeleri sırasında görevliler kişinin eğitim giderlerini karşılayabileceğini ve eğitimi bittikten sonra ülkesine döneceğinin inandırıcılığını test ederler.

VİZE BAŞVURUSUNDA GEREKLİ OLAN BELGELER

  • Eksiksiz bir şekilde doldurulmuş vize başvuru formu
  • Vize ücreti( Gidilen süreye ve kura göre değişir)
  • Son altı ay içinde çekilmiş iki adet biometrik fotoğraf ( Arka fon beyaz olmalı)
  • En az 1 yıl geçerliliği olan, içinde vize konulacak boş sayfası bulunan pasaport
  • Eski Pasaportların ilk dört ve son sayfasının fotokopisi
  • Eğer varsa eski pasaportlar ve vize sayfalarının fotokopileri
  • Eski pasaport ve vizelerinizin fotokopileri
  • Çalışanlar için sigorta ve gelir belgeleri
  • Nakit Mevduatınızı belgeleyeceğiniz Banka Mektubu
  • Nüfus kayıt örneği
  • Sabıka Kaydı
  • Askerlik Tecil/Terhis Belgesi

Detaylı Bilgi İçin : 0 212 259 60 75 pbx

JoomShaper